MANİSA / KIRKAĞAÇ - Kırkağaç Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2023

Şbt

Hedef YKS Projesi ile ilgili öğretmenlerimizle değerlendirme toplantısı yapılmıştır.

Şbt

Milli Savunma Üniversitesi başvuruları duyurusu...

Şbt

Rehber Öğretmenimiz Fatma AZAR tarafından okulumuzdaki öğrencilere Etkili Ders Çalışma Yöntemleri Semineri verilmiştir.

Şbt

Hedef YKS Projesi kapsamında okulumuzda yapılan Deneme sınavlarının analizleri yapılmış ardından velilerimizle toplantı düzenleyerek velilerimiz bilgilendirilmiştir.

Ock

2022 2023 Eğitim öğretim yılı içerisinde yapılacak olan Deneme Sınavları ve Yazılılara ait akademik takvim aşağıdaki gibidir:

Ock

Meslek tanıtım etkinlikleri kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları öğrencilerimizle buluşmuşlardır.

Ara

Hedef YKS Projesi kapsamında velilerimizle toplantı düzenleyerek onları bilgilendirdik.

Ara

Hedef YKS kapsamında okulumuzda düzenli olarak Deneme Sınavları yapılarak sonuçları analiz edilmektedir.